MKB / MKB+

Payconiq HNK | Amsterdam

Een (fintech) start-up die een mobiele betaaldienst ontwikkelt en het verschil gaat maken in hoe mensen in de toekomst betalen. Samen met de HR en directie hebben we een tof huisvestingsconcept ontwikkeld en gerealiseerd.

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what Payconiq expected

Payconiq zoekt de winnende huisvesting als oplossing voor de War for Talent in onze branche. Waar we aan denken: Een dynamisch flexkantoor, meerdere stilteruimtes, meetingpoints, loungeplekken, huddle rooms, deskbikes, een scrumplek en een hele gave bar voor de beste vrijmibo van Amsterdam.

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

De samenwerking met de HR manager en CEO van Payconiq bleek een echte creatieve collab waarbij de leukste ideeën werken gerealiseerd.  Alles was toegestaan (indien het binnen het budget was).

Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | what we achieved

We bereikten voor Payconiq een tijdloze  industriële werkomgeving met de beste faciliteiten voor nieuwe Agile manieren van werken. Een Uber hippe werkomgeving voor Millenials en Generatie Z maar ook een aantrekkelijke locatie voor trainingen en vertrouwelijke meetings. De meest optimale akoestiek is aanwezig om geconcentreerd te werken of als teams elkaar te ontmoeten om samen de beste ideeën te bedenken. Wij zijn trots op het resultaat! Een topruimte met hele goede energie voor iedereen.

 

Guido Vermeent | CEO - Payconiq “Ons nieuwe onderkomen is echt de plek geworden waar mensen willen werken. Bedankt voor de support de afgelopen maanden. We hebben al heel veel goede reacties gehad. ”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN

Welke Type Inrichting Past Bij Mij?