Onze projecten

Een overzicht van door ons recent gerealiseerde projecten. We zijn hier trots op!

Filteren op sector:
Filter op sector
MKB / MKB+

Hoogwegt

Hoogwegt Group is een onafhankelijke wereldwijde zuivelleverancier, actief in alle belangrijke zuivel producerende en consumptiemarkten.

MKB / MKB+

Villa Westend

De ideale locatie voor restaurant, zaalverhuur, vergaderingen en terrasgenot aan het water in Velserbroek. Ideaal vanwege ruime gratis parkeergelegenheid en uniek vanwege strand aan het water te Velserbroek in de achtertuin van Haarlem.

Onderwijs

InHolland Hogeschool

Hier kan iedereen met zijn/haar talent terecht voor vrijwel elke beroepsopleiding. InHolland heeft een veilige leeromgeving omdat ieder individu wordt gewaardeerd en er goed voor wordt gezorgd middels persoonlijke begeleiding.

MKB / MKB+

Duvak

Samen met onze opdrachtgever zijn we er in geslaagd om hun missie te vertalen naar een toekomstbestendige huisvesting: “Het realiseren van ongekende ICT beleving binnen uw organisatie.”

MKB / MKB+

Pro-Act IT

Pro-Act IT is sinds 2000 actief als kennisorganisatie waarbij ze de oplossing voor uw IT vraagstuk leveren. Pro-Act IT is o.a. actief in de volgende branches; overheid, onderwijs, zorg, entertainment, culturele- en financiële sectoren.

MKB / MKB+

CoffeeClick

CoffeeClick is met haar vernieuwende concept een unieke aanbieder op de koffiemarkt. Zij werken volgens een vaste all-in prijs per kopje, waarbij geen eigen investering benodigd is.