Onze projecten

Een overzicht van door ons recent gerealiseerde projecten. We zijn hier trots op!

Filteren op sector:
Filter op sector
Onderwijs

InHolland Hogeschool

Hier kan iedereen met zijn/haar talent terecht voor vrijwel elke beroepsopleiding. InHolland heeft een veilige leeromgeving omdat ieder individu wordt gewaardeerd en er goed voor wordt gezorgd middels persoonlijke begeleiding.

MKB / MKB+

Duvak

Samen met onze opdrachtgever zijn we er in geslaagd om hun missie te vertalen naar een toekomstbestendige huisvesting: “Het realiseren van ongekende ICT beleving binnen uw organisatie.”

MKB / MKB+

Pro-Act IT

Pro-Act IT is sinds 2000 actief als kennisorganisatie waarbij ze de oplossing voor uw IT vraagstuk leveren. Pro-Act IT is o.a. actief in de volgende branches; overheid, onderwijs, zorg, entertainment, culturele- en financiële sectoren.

MKB / MKB+

CoffeeClick

CoffeeClick is met haar vernieuwende concept een unieke aanbieder op de koffiemarkt. Zij werken volgens een vaste all-in prijs per kopje, waarbij geen eigen investering benodigd is.

Overheid

Gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik is een actieve en ondernemende gemeente in West- Friesland. Deze gemeente telt bijna 45000 inwoners. De organisatie is gevestigd in het voormalige kantoor van de DSB bank.

MKB / MKB+

Espeq

Espeq is een organisatie die opleidingen voor de bouw verzorgt te Heerhugowaard. Binnen het pand van Espeq wordt een SOOS ruimte gecreëerd in samenwerking met Bouwend Nederland afdeling Noord Holland.