Projecten

Een overzicht van door ons recent gerealiseerde projecten. We zijn hier trots op!

Filteren op sector:
Filter op sector
Overheid

Veiligheids Regio NHN en GGD Hollands Noorden

De GGD voert taken uit op het gebied van publieke gezondheid en veiligheid. De veiligheidsregio coördineert de inspanningen op het gebied van veiligheid.

Overheid

Gemeente Medemblik

Gemeente Medemblik is een actieve en ondernemende gemeente in West- Friesland. Deze gemeente telt bijna 45000 inwoners. De organisatie is gevestigd in het voormalige kantoor van de DSB bank.

Onderwijs

Espeq

Espeq is een organisatie die opleidingen voor de bouw verzorgt te Heerhugowaard. Binnen het pand van Espeq wordt een SOOS ruimte gecreëerd in samenwerking met Bouwend Nederland afdeling Noord Holland.

MKB / MKB+

Payconiq

Een (fintech) start-up die een mobiele betaaldienst ontwikkelt en het verschil gaat maken in hoe mensen in de toekomst betalen. Samen met de HR en directie hebben we een tof huisvestingsconcept ontwikkeld en gerealiseerd.

MKB / MKB+

Bloom

Een vernieuwende retailspecialist in De Kwakel. die met 33.000 m2 productiefaciliteit elke week meer dan 1.000.000 duurzame boeketten verzorgt. De alleszeggende pay-off van Bloom: “Bringing beauty to people”

MKB / MKB+

Duvak

Samen met onze opdrachtgever zijn we er in geslaagd om hun missie te vertalen naar een toekomstbestendige huisvesting: “Het realiseren van ongekende ICT beleving binnen uw organisatie.”