Onze merken

Bij Office Projects maken wij gebruik van de mooiste en duurzaamste merken. Bekijk hieronder welke merken wij gebruiken bij het transformeren van jouw bedrijf.

cascando

Cascando

Cascando wilt gewoon dat werk geweldig is. Voor iedereen. Een kantoor is zoveel meer dan een werkplek. Het is een kleine planeet, een ecosysteem dat werkwerelden met elkaar verbindt. Met verschillende ruimtes waar interieurontwerp mensen stimuleert om optimaal te presteren. Bij Cascando geloven we dat dat is waar geweldig interieurontwerp om draait: mensen helpen zich thuis te voelen op het werk.

lande logo

Lande

Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëert u de optimale werkomgeving.

fp collection logo

FP Collection

Een mooi Nederlands bedrijf in het Twentse Wierden. De producten van FP Collection passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten, horeca en particuliere woningen.

Vepa

Of het nu gaat om werken, ontvangen, vergaderen of opbergen, Vepa heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van uw werkomgeving voldoet. De uitgebreide meubelcollectie is zo samengesteld dat een inspirerende werkomgeving gecreëerd kan worden.

Arper

Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces – van ontwerp tot productie tot langdurige impact – wordt zorgvuldig overwogen, waarbij functie, esthetiek en detail samenkomen in een elegante resolutie.

Casala

De stijlvolle projectmeubels van Casala zijn gestoeld op twee pijlers: design en functionaliteit. Bijgestaan door een keur aan vooraanstaande ontwerpers verrijkt hun meubilair al meer dan honderd jaren allerlei ruimtes en gelegenheden.

RH stoelen

Kantoorstoelen die jouw gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat krijg je met de ergonomische stoelen van RH, een tot de verbeelding sprekend design gericht op het verhogen van de werkprestaties.

Robberechts

Het kantoormeubilair van Robberechts is verkrijgbaar in een veelvoud aan soorten en maten, maar de hoge kwaliteit en degelijkheid met een tijdloos, strak design blijven onveranderd. In de fabriek in België wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke werkwijzen en materialen.

Artifort

Artifort ademt internationale allure met zijn stoelen, tafels en banken. Het design en de materialen van hoogwaardige kwaliteit verliezen met de jaren niets aan kracht en uitstraling. In elke ruimte nemen deze speciale meubels een prominente plaats in.

Drentea

De stijlvolle minimalistische meubels van Drentea staan in het teken van vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf uit Drenthe blijft vernieuwen met het oog op het kantoor van de toekomst: volledig circulair en goed voor mens en milieu.

Dauphin

De werkende mens is goed op zijn plaats op de kantoormeubels van Dauphin. Een inrichting met de ergonomische producten van Dauphin altijd op maat, ongeacht de grootte van een kamer, de aard en het doel.

Flokk

Als Europees marktleider op het gebied van het ontwerp, de ontwikkeling en productie van kantoormeubilair is Flokk een gevestigde naam, die kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Er wordt hard gewerkt om verder te groeien en ook op het gebied van duurzaamheid leidend te blijven.

HÅG

De stoelen van HÅG zijn ontworpen voor de toekomst, met een tijdloos design dat bijdraagt aan een gezondere werkhouding en levensstijl. Als je niet overtuigd bent van het ontwerp van een stoel, hoe deze aanvoelt en hoe deze je beïnvloedt, dan is het geen stoel van HÅG.

Giroflex

Bij aankoop van een stoel van Giroflex begint een jarenlange cyclus van optimaal duurzaam gebruik en behoud van kwaliteit. Het meubilair is speciaal gemaakt voor langdurig gebruik en eenvoudige reparaties, reiniging en onderhoud die de houdbaarheid aanzienlijk verlengen. Aan het eind van de cyclus worden oude stoelen gerecycled voor de productie van nieuwe stoelen.

BMA Ergonomics

BMA Ergonomics doet zijn naam eer aan met stoelen die tot in de puntjes ontworpen zijn voor een goede en comfortabele houding tijdens het werk. De oorsprong van het bedrijf als Biomechanisch Adviesbureau biedt vertrouwen over de kennis en expertise op het gebied van ergonomie en het verbeteren van de gezondheid van de gebruikers van de stoelen.

Offecct

Wie beweert dat kantoorruimtes niet inspirerend kunnen zijn, moet eens praten met de ontwerpers van Offecct. Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit en innovatieve designs verheft het meubilair van dit Zweedse bureau elke ruimte tot een zinnenprikkelend geheel.

RBM

RBM brengt een karakteristiek Scandinavisch design naar de werkvloer, functioneel en zonder onnodige opsmuk maar tevens met een warme uitstraling en aantrekkelijk ontwerp. Hiervoor wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen die duurzaam zijn en op een milieuvriendelijke manier verwerkt kunnen worden.

Nice Price Office

Met de artikelen van Nice Price Office kan een compleet kantoor worden voorzien van kwaliteit van Nederlandse bodem. Alle meubels zijn comfortabel en ergonomisch verantwoord en het diverse aanbod biedt uitgebreide mogelijkheden tot een unieke kantoorinrichting, waarin optimaal kan worden gewerkt.

Zuiver

Zuiver kenmerkt zich door zijn frisse, hippe design. De ontwerpers zijn altijd op zoek naar interessante trends en nieuwe manieren om de wereld te verrassen met innovatieve designs. Elk bedrijf voegt met deze meubels gegarandeerd een flinke dosis stijl en klasse toe aan zijn werkruimtes.

Dutchbone

Warme tinten en organische en industriële materialen van hoge kwaliteit zijn helemaal van deze tijd. Dutchbone begrijpt dit en creëert uniek meubilair dat elke ruimte karakter geeft, zodat mensen er met plezier werken of vergaderen.

BuzziSpace

Het welzijn van alle mensen op de werkvloer staat bovenaan de agenda bij BuzziSpace. De kantoormeubels dragen eraan bij dat medewerkers elke dag tevreden en gezond naar huis gaan. De akoestische oplossingen van het bedrijf vergroten de werksfeer en productiviteit nog meer door het lawaai te verminderen en de verstaanbaarheid te verbeteren.

Swan Products

Het kantoormeubilair van Swan Products verhoogt het werkplezier en de productiviteit met gebruik van goede materialen en een prettig ontwerp. Dankzij de vele configuratiemogelijkheden is zijn de meubels altijd optimaal geschikt voor jouw bedrijf.

Bisley

Bisley is gespecialiseerd in luxe, gebruiksvriendelijke kantoorkasten en bureaus van hoge kwaliteit. De veelvoud aan beschikbare kleuren, stijlen en vormen zorgt ervoor dat er iets tussen zit voor ieders persoonlijke smaak en voor iedere kantoorruimte.

Forbo

De vloeren van Forbo maken elke ruimte af. De vloerbedekkingen in allerlei materialen van hoge kwaliteit geven bedrijfsruimtes een uitgesproken karakter of dragen subtieler bij aan het verhogen van de sfeer. Duurzaam werken en het gebruik van duurzame materialen speelt hierbij een prominente rol.

Desso

De creativiteit van Desso op het gebied van zakelijke tapijten kent geen grenzen. Voor de meest uiteenlopende klanten verzorgt deze leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt de vloeren. Die ervaring stelt ze in staat altijd het meest geschikte en functionele tapijt te leveren voor de klant.

Markant

De meubels van Markant zorgen voor een dynamische werkplek, waar lang stilzitten zo min mogelijk voorkomt. Al het meubilair is ontworpen voor een actieve houding en stimuleert afwisselend werken met meer beweging. Zo blijven werknemers gezond en actief, ook tijdens het werk.

Vitra

Het bedrijf werd in 1950 opgericht als familiebedrijf en was actief als decorateur van winkeletalages. De gebouwen werden geplaatst op de gronden van de familie Fehlbaum in de Zuid-Duitse plaats Weil am Rhein op een steenworp van de Zwitserse grens. Vandaag de dag is het hoofdkwartier gevestigd in de Zwitserse plaats Birsfelden en is het actief op meerdere continenten.

Het bedrijf heeft in de loop der geschiedenis samengewerkt met ontwerpers en kunstenaars zoals Charles en Ray Eames, Zaha Hadid, Frank Gehry, Hella Jongerius, Isamu Noguchi, Jean Prouvé, Eero Saarinen en Maarten Van Severen. Na een brand werd bedrijf heropgebouwd met de hulp van een aantal bekende architecten. In 1989 opende Vitra het Vitra Design Museum dat een collectie omvat van designmeubiliair, -verlichting en andere bijzondere voorwerpen. Het bedrijf heeft daarnaast een sterke verbinding met de architectuur. Frank Gehry bouwde in 1989 in Weil am Rhein het museum en een fabrieksgebouw en in 1994 in Birsfelden een nieuw hoofdkantoor voor Vitra, het Vitra Center.

Plastic Whale

Plastic Whale is a social enterprise with a mission – they want plastic-free waters. Worldwide. They want to achieve this by showing others that economic value can be created from plastic waste, involving as many people and businesses as possible within the pillars: We Collect, We Create, We Educate. Plastic Whale maakt schitterend meubilair van 100% PLASTIC welke ze zelf uit vele wateren vissen. Plastic Whale is a Vepa company.

Profeq

PROFEQ PROFESSIONAL B.V. is een groothandel in kantoormeubelen & bedrijfsinventaris opgericht in 1995.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris van Nederland en België. Producten worden direct uit voorraad geleverd vanuit ons magazijn 12.500 m². Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk, zodat wij kunnen inspelen op speciale wensen van de klant. Een goede en correcte service staat uiteraard hoog in het vaandel bij PROFEQ PROFESSIONAL B.V.

Modulyss

Modulyss ontwerpt, vervaardigen en leveren unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegelsector.

4SO

Tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor blinkt uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van de hand van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Niet voor niets biedt 4 Seasons Outdoor maar liefst 5 jaar garantie en op de vlechtwerk tuinmeubelen zelfs 10 (!) jaar garantie. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels.

thovip

Thovip Ergonomics

Thovip is ons merk kabelmanagement- en ergonomische producten/oplossingen. Onder het motto “alles voor een ergonomische werkplekinrichting” leveren wij producten die zorgdragen aan de inrichting van een ergonomisch verantwoorde werkplek waarbij gezondheid, productiviteit en comfort een zeer belangrijke rol spelen.

prowise

Prowise

Prowise is onze leverancier voor projectieschermen en whiteborden alsmede digitale leerborden. Ze ontwikkelen daarnaast ook totaaloplossingen voor het onderwijs.

go bright

Go-Bright

De ideale oplossing voor een vergaderruimte te reserveren. De digitale receptie die AVG veilig elke bezoeker registreert zodat niet iedere bezoeker ziet wie er die dag nog meer op bezoek is geweest. Software die u in staat stelt uw werkplek te reserveren en die voor beheerders inzicht geeft welke werkplek wanneer bezet is geweest of bezet is.

 

JEWEL Railsystems & Lightcontrol

JEWEL Railsystems & Lightcontrol is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt. Al deze producten worden uitsluitend geleverd via de professionele projectinrichter (kantoorinrichter, vloerenbedrijven). In Nederland hebben zij ca. 100 relaties door het gehele land.

nauta security

Nauta Security

Nauta is het bedrijf die voor elk beveiligingsprobleem een perfecte oplossing heeft, grote of kleine kluizen, pincodeslot of sleutels, hotels, horeca, zorg of voor kantoren, voor elke vraag de perfecte oplossing.

Onze merken