Onze merken

Bij Office Projects maken wij gebruik van de mooiste en duurzaamste merken. Bekijk hieronder welke merken wij gebruiken bij het transformeren van jouw bedrijf.

Arper

Bij Arper wordt elk onderdeel van het productontwikkelingsproces – van ontwerp tot productie tot langdurige impact – wordt zorgvuldig overwogen, waarbij functie, esthetiek en detail samenkomen in een elegante resolutie.

Artifort

Artifort ademt internationale allure met zijn stoelen, tafels en banken. Het design en de materialen van hoogwaardige kwaliteit verliezen met de jaren niets aan kracht en uitstraling. In elke ruimte nemen deze speciale meubels een prominente plaats in.

Bisley

Bisley is gespecialiseerd in luxe, gebruiksvriendelijke kantoorkasten en bureaus van hoge kwaliteit. De veelvoud aan beschikbare kleuren, stijlen en vormen zorgt ervoor dat er iets tussen zit voor ieders persoonlijke smaak en voor iedere kantoorruimte.

BMA Ergonomics

BMA Ergonomics doet zijn naam eer aan met stoelen die tot in de puntjes ontworpen zijn voor een goede en comfortabele houding tijdens het werk. De oorsprong van het bedrijf als Biomechanisch Adviesbureau biedt vertrouwen over de kennis en expertise op het gebied van ergonomie en het verbeteren van de gezondheid van de gebruikers van de stoelen.

BUUR

Met de artikelen van BUUR kan een compleet kantoor worden voorzien van kwaliteit van Nederlandse bodem. Alle meubels zijn comfortabel en ergonomisch verantwoord en het diverse aanbod biedt uitgebreide mogelijkheden tot een unieke kantoorinrichting, waarin optimaal kan worden gewerkt.

BuzziSpace

Het welzijn van alle mensen op de werkvloer staat bovenaan de agenda bij BuzziSpace. De kantoormeubels dragen eraan bij dat medewerkers elke dag tevreden en gezond naar huis gaan. De akoestische oplossingen van het bedrijf vergroten de werksfeer en productiviteit nog meer door het lawaai te verminderen en de verstaanbaarheid te verbeteren.

Casala

De stijlvolle projectmeubels van Casala zijn gestoeld op twee pijlers: design en functionaliteit. Bijgestaan door een keur aan vooraanstaande ontwerpers verrijkt hun meubilair al meer dan honderd jaren allerlei ruimtes en gelegenheden.

Cascando

Cascando wilt gewoon dat werk geweldig is, voor iedereen. Een kantoor is zoveel meer dan een werkplek. Het is een kleine planeet, een ecosysteem dat werkwerelden met elkaar verbindt. Met verschillende ruimtes waar interieurontwerp mensen stimuleert om optimaal te presteren. Bij Cascando geloven ze dat dit is waar geweldig interieurontwerp om draait: mensen helpen zich thuis te voelen op het werk.

Dauphin

De werkende mens is goed op zijn plaats op de kantoormeubels van Dauphin. Een inrichting met de ergonomische producten van Dauphin altijd op maat, ongeacht de grootte van een kamer, de aard en het doel.

Desso

De creativiteit van Desso op het gebied van zakelijke tapijten kent geen grenzen. Voor de meest uiteenlopende klanten verzorgt deze leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt de vloeren. Die ervaring stelt ze in staat altijd het meest geschikte en functionele tapijt te leveren voor de klant.

Dutchbone

Warme tinten en organische en industriële materialen van hoge kwaliteit zijn helemaal van deze tijd. Dutchbone begrijpt dit en creëert uniek meubilair dat elke ruimte karakter geeft, zodat mensen er met plezier werken of vergaderen.

Flokk

Als Europees marktleider op het gebied van het ontwerp, de ontwikkeling en productie van kantoormeubilair is Flokk een gevestigde naam, die kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Er wordt hard gewerkt om verder te groeien en ook op het gebied van duurzaamheid leidend te blijven.

Forbo

De vloeren van Forbo maken elke ruimte af. De vloerbedekkingen in allerlei materialen van hoge kwaliteit geven bedrijfsruimtes een uitgesproken karakter of dragen subtieler bij aan het verhogen van de sfeer. Duurzaam werken en het gebruik van duurzame materialen speelt hierbij een prominente rol.

FP Collection

FP Collection is een mooi Nederlands bedrijf in het Twentse Wierden. De producten passen goed in diverse inrichtingen; kantoren, kantines, wacht- en ontvangstruimten, scholen, vergaderruimten, horeca en particuliere woningen.

Giroflex

Bij aankoop van een stoel van Giroflex begint een jarenlange cyclus van optimaal duurzaam gebruik en behoud van kwaliteit. Het meubilair is speciaal gemaakt voor langdurig gebruik en eenvoudige reparaties, reiniging en onderhoud die de houdbaarheid aanzienlijk verlengen. Aan het eind van de cyclus worden oude stoelen gerecycled voor de productie van nieuwe stoelen.

Go-Bright

De ideale oplossing voor een vergaderruimte te reserveren. De digitale receptie die AVG veilig elke bezoeker registreert zodat niet iedere bezoeker ziet wie er die dag nog meer op bezoek is geweest. Software die u in staat stelt uw werkplek te reserveren en die voor beheerders inzicht geeft welke werkplek wanneer bezet is geweest of bezet is.

 

HÅG

De stoelen van HÅG zijn ontworpen voor de toekomst, met een tijdloos design dat bijdraagt aan een gezondere werkhouding en levensstijl. Als je niet overtuigd bent van het ontwerp van een stoel, hoe deze aanvoelt en hoe deze je beïnvloedt, dan is het geen stoel van HÅG.

Interface

In elke kleur, elk patroon, elke textuur en elk detail zit een heleboel innovatie, design thinking en baanbrekende duurzaamheid. De vloeren van Interface zijn functioneel en zonder compromissen gemaakt – het doet meer, betekent meer, voor meer.

JEWEL Railsystems & Lightcontrol

JEWEL Railsystems & Lightcontrol is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt.

Kvadrat

Kvadrat is toonaangevend op het gebied van designinnovatie en produceert hoogwaardig designtextiel, vloerkleden, raambekleding en akoestische oplossingen voor zowel commerciële als residentiële interieurs.

Lande

Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie met concentratie-units, banken, stoelen, kasten en tafels en biedt daarnaast maatwerkmeubilair zoals balies aan. Met Lande projectmeubilair creëert u de optimale werkomgeving.

Markant

De meubels van Markant zorgen voor een dynamische werkplek, waar lang stilzitten zo min mogelijk voorkomt. Al het meubilair is ontworpen voor een actieve houding en stimuleert afwisselend werken met meer beweging. Zo blijven werknemers gezond en actief, ook tijdens het werk.

Modulyss

Modulyss ontwerpt, vervaardigen en leveren unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegelsector.

Nauta Security

Nauta is het bedrijf die voor elk beveiligingsprobleem een perfecte oplossing heeft, grote of kleine kluizen, pincodeslot of sleutels, hotels, horeca, zorg of voor kantoren, voor elke vraag de perfecte oplossing.

Offecct

Wie beweert dat kantoorruimtes niet inspirerend kunnen zijn, moet eens praten met de ontwerpers van Offecct. Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit en innovatieve designs verheft het meubilair van dit Zweedse bureau elke ruimte tot een zinnenprikkelend geheel.

Plastic Whale

Plastic Whale is a social enterprise with a mission – they want plastic-free waters. Worldwide. They want to achieve this by showing others that economic value can be created from plastic waste, involving as many people and businesses as possible within the pillars: We Collect, We Create, We Educate. Plastic Whale maakt schitterend meubilair van 100% PLASTIC welke ze zelf uit vele wateren vissen. Plastic Whale is a Vepa company.

Profeq

PROFEQ PROFESSIONAL B.V. is een groothandel in kantoormeubelen & bedrijfsinventaris opgericht in 1995.
Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris van Nederland en België. Producten worden direct uit voorraad geleverd vanuit hun magazijn 12.500 m². Tevens beschikken zij over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk, zodat zij kunnen inspelen op speciale wensen van de klant. Een goede en correcte service staat uiteraard hoog in het vaandel bij PROFEQ PROFESSIONAL B.V.

Profim

Profim brengt een karakteristiek Scandinavisch design naar de werkvloer, functioneel en zonder onnodige opsmuk maar tevens met een warme uitstraling en aantrekkelijk ontwerp. Hiervoor wordt alleen gebruikgemaakt van de beste materialen die duurzaam zijn en op een milieuvriendelijke manier verwerkt kunnen worden.

Prowise

Prowise is onze leverancier voor projectieschermen en whiteborden alsmede digitale leerborden. Ze ontwikkelen daarnaast ook totaaloplossingen voor het onderwijs.

RH stoelen

Kantoorstoelen die jouw gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat krijg je met de ergonomische stoelen van RH, een tot de verbeelding sprekend design gericht op het verhogen van de werkprestaties.

Robberechts

Het kantoormeubilair van Robberechts is verkrijgbaar in een veelvoud aan soorten en maten, maar de hoge kwaliteit en degelijkheid met een tijdloos, strak design blijven onveranderd. In de fabriek in België wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke werkwijzen en materialen.

Swan Products

Het kantoormeubilair van Swan Products verhoogt het werkplezier en de productiviteit met gebruik van goede materialen en een prettig ontwerp. Dankzij de vele configuratiemogelijkheden is zijn de meubels altijd optimaal geschikt voor jouw bedrijf.

Tarkett

Al meer dan 140 jaar is Tarkett een wereldwijde leverancier van innovatieve vloeroplossingen, waaronder PVC-vloeren, linoleum en tapijt. Ze zijn geschikt voor o.a. ziekenhuizen, scholen, hotels, kantoren en winkels. Duurzaamheid vormt bij hen de basis.

Thovip Workspace Solutions

Thovip is onze partner met kabelmanagement- en ergonomische producten/oplossingen. Onder het motto “alles voor een ergonomische werkplekinrichting” leveren zij producten die zorgdragen aan de inrichting van een ergonomisch verantwoorde werkplek waarbij gezondheid, productiviteit en comfort een zeer belangrijke rol spelen.

Vepa

Of het nu gaat om werken, ontvangen, vergaderen of opbergen, Vepa heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van uw werkomgeving voldoet. De uitgebreide meubelcollectie is zo samengesteld dat een inspirerende werkomgeving gecreëerd kan worden.

Vitra

Vitra heeft in de loop der geschiedenis samengewerkt met ontwerpers en kunstenaars zoals Charles en Ray Eames, Zaha Hadid, Frank Gehry, Hella Jongerius, Isamu Noguchi, Jean Prouvé, Eero Saarinen en Maarten Van Severen. Na een brand werd het bedrijf heropgebouwd met de hulp van een aantal bekende architecten. In 1989 opende Vitra het Vitra Design Museum dat een collectie omvat van designmeubiliair, -verlichting en andere bijzondere voorwerpen.

Zuiver

Zuiver kenmerkt zich door zijn frisse, hippe design. De ontwerpers zijn altijd op zoek naar interessante trends en nieuwe manieren om de wereld te verrassen met innovatieve designs. Elk bedrijf voegt met deze meubels gegarandeerd een flinke dosis stijl en klasse toe aan zijn werkruimtes.

4SO

Tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor blinkt uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van de hand van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Niet voor niets biedt 4 Seasons Outdoor maar liefst 5 jaar garantie en op de vlechtwerk tuinmeubelen zelfs 10 (!) jaar garantie. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels.

Onze merken

Welke Type Inrichting Past Bij Mij?