MKB / MKB+

Bloom

Een vernieuwende retailspecialist in De Kwakel. die met 33.000 m2 productiefaciliteit elke week meer dan 1.000.000 duurzame boeketten verzorgt. De alleszeggende pay-off van Bloom: “Bringing beauty to people”

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what Bloom expected

Voor de nieuwe kantoorruimtes en het werkcafe wilde Bloom een duurzaam concept die samenwerking en vitaliteit stimuleert. Een mix van open ruimtes, vaste werkplekken en flexibele multifunctionele ruimtes.

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

Samen met het designteam hebben we in de projectstudio een letterlijke vertaalslag gemaakt van hun eigen slogan “Bringing beauty to people.”  

Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | what we achieved

Wat hebben we naast zit-sta werkplekken en treinbanken in het werkcafe nog meer ontworpen en geleverd? Tapijt met Van Gogh motief, bamboe pvc stroken, zonwering, ruimte voor scrumteams, picknicktafels op het dakterras en (retro) veilingkratjes gevuld met bloemen aan het plafond. In de designruimte een speciale anti-slip gietvloer geleverd om optimaal boeketten te verwerken voor de daar aanwezige fotostudio.

Dennis Hermens | Facility Manager - Bloom “Gedurende een grote verbouwing en renovatie is Office Projects de adviserende en drijvende kracht geweest. Zonder oordeel weten zij met hun creativiteit en ruimdenkende geest ons naar een concept te bewegen die geheel in lijn is met onze cultuur en gedachtengoed. Het resultaat is verbluffend en zijn we tot op de dag van vandaag nog geheel tevreden mee.”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN

Welke Type Inrichting Past Bij Mij?