Contact

Wij zijn een team van enthousiaste kantoorwerkplek-inrichters die in geheel Nederland al uw werkplek wensen weet te vertalen naar geweldige inrichtingen met duurzame producten.

Kom langs in onze showroom

Showroom Office Projects
Meubelmakerstraat 27
1991 JD Velserbroek
Routebeschrijving
Openingstijden
ma t/m vr 09:00 - 17:00
Of op afspraak -
Group 26@2xCreated with Sketch.

Missie

Wij creëren prettige werkomgevingen met duurzame oplossingen! Office Projects doet wat de klant vraagt, maar denkt ook altijd na over het beste advies. We komen na wat we afspreken. Wij willen onze relaties blij en enthousiast maken met onze duurzame producten, oplossingen, service en diensten. Office Projects denkt na over uw en onze toekomst en werkt daarom duurzaam en MVO. Wij selecteren hierop onze leveranciers en ons advies. Office Projects is een stabiele, sinds 1976 bestaande organisatie die voor haar medewerkers en relaties het optimale resultaat realiseert. Het kenmerk van onze organisatie is de samenwerking met relaties die ons soms wel langer dan 25 jaar opdrachten gunnen. Daar doen wij het voor en groeien wij van, samen met en voor u!

Group 28@2xCreated with Sketch.

Visie

Onze relaties zijn MKB, MKB+, Overheid, Onderwijs, Zorg en Horeca. We kunnen alles voor een relatie verzorgen, van ontwerp tot oplevering. Duurzaam en MVO, nieuw of gebruikt en koop of huur/lease. Office Projects wil voor haar relaties de betrouwbare en innovatieve leverancier zijn van prettige werkomgevingen. Wij richten ons op verbouw, herbouw en/of nieuwbouw projecten. Wij streven ernaar dat 100% van onze opdrachtgevers  bij ons terugkomt voor aanvulling of vervanging van meubilair.

Group 24@2xCreated with Sketch.

Geschiedenis

Het verhaal van Office Projects begint in 1991. In dat jaar doet Vincent Klopper de overname van Witteveen kantoorinstallaties. Witteveen werd al in 1976 opgericht als specialist in verkoop en service van schrijfmachines, kopieermachines, computers, kantoorartikelen en meubilair. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot de Witteveen Groep, met meerdere vestigingen door heel Nederland voor al deze productgroepen. Om meer te kunnen specialiseren is kort daarop Printec Office Solutions opgericht, waar verkoop en service van kopieermachines en ICT in zijn ondergebracht.

Ook Office Projects is om diezelfde reden ontstaan. Om vanuit de Witteveen Groep onze specialisten voor werkplekomgevingen louter en alleen met kantoorinrichting te kunnen laten werken. Eigenaar Vincent Klopper zegt over de laatste stap: “Na de verkoop van Witteveen en Printec kan ook ik mijzelf 100% richten op Office Projects, omdat het erg leuk is om klanten blij en gelukkig te maken met prachtige werkplekinrichtingen.” En zo startte er weer een nieuw hoofdstuk…

Onze klanten

Group 27@2xCreated with Sketch. Duurzame en circulaire producten + MVO

Group 26@2xCreated with Sketch. Creativiteit als onderscheidend vermogen

Group 37@2xCreated with Sketch. Specialistische ontwerpers en verkopers

Over de oprichter

“Ondernemen is mijn passie en daarom gaan we met een mooi team vol met passie graag voor u aan de slag.”

 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.