MKB / MKB+

Duvak | Nieuw-Vennep

Samen met onze opdrachtgever zijn we er in geslaagd om hun missie te vertalen naar een toekomstbestendige huisvesting: “Het realiseren van ongekende ICT beleving binnen uw organisatie.”

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what Duvak expected

Voor de huisvesting van Duvak in het nieuwe kantoor in Nieuw-Vennep wilde de opdrachtgever een  innovatieve werkomgeving met een industriële look & feel en huiselijke accenten.

Het team van Duvak mocht hierbij worden gefaciliteerd met de best mogelijke producten op het gebied van akoestiek, vormgeving, ergonomie en comfort. 

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

De nieuwste meubellijnen van Vepa hebben we geïntroduceerd: innovatieve zit/ sta ParQ werkplekken met matzwarte krasvaste (nanotechnologie) bladen en circulair vergadermeubilair Plastic Whale gemaakt van Amsterdams grachtenplastic. 

Dit project is o.a. gerealiseerd met de merken:

 

 

ergonomisch werken
revitaliseren
Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | What we achieved

Een project om trots op te zijn! Absoluut de “best in class” huisvesting voor een  IT organisatie die kwaliteit en betrouwbaarheid wil uitstralen.  Een zeer geslaagd onderdeel van de customer journey.

Hans van Duijn - Duvak automatisering B.V. “Na enerverende maanden van verbouwen en inrichten is dit het resultaat van ons kantoor. Kernwoorden: open, homie, office, relaxed. Dank aan Office Projects (Rick Paardekooper) voor het meedenken, leveren en monteren van de kantoormeubelen.”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN

Welke Type Inrichting Past Bij Mij?