Speciaal voor thuiswerkers

Is uw team thuis aan het werk? Wij helpen u graag, door voor thuiswerkers de werkplek te verbeteren.

Werkplek te huur

Door de coronacrisis is een groot deel van Nederland thuis aan het werk. Office Projects draagt graag haar steentje bij door speciaal voor thuiswerkers de werkplek te veraangenamen en de gezondheid van werknemers te waarborgen. Zo blijven we ook thuis fit en energiek tijdens het werk.

Omdat niemand weet hoe lang de coronacrisis nog aanhoudt en hoe lang we nog thuis moeten werken, bieden wij werkplekken voor thuis te huur aan. Ergonomische bureaustoelen zijn te huur vanaf € 15,- per maand en complete thuiswerkplekken bestaande uit een bureaustoel en bureau vanaf € 25,- per maand.

Ergonomische
bureaustoelen

v.a. € 15,- per maand

 

Bureaustoel huren

Complete thuiswerkplekken
(bureaustoel en bureau)

v.a. € 25,- per maand

 

Thuiswerkplek huren

Group 28@2xCreated with Sketch.

Persoonlijk advies via FaceTime

Via FaceTime bieden onze specialisten u persoonlijke zitinstructies en advies voor de juiste werkhouding. Maak een afspraak wanneer het u uitkomt en wij geven u instructies én demonstreren de houdingen op een door u gekozen bureaustoel.

Bel voor een afspraak

Blijf fit tijdens het thuiswerken!

We geven u vijf tips om fit te blijven vanachter uw bureau:

 1. Knijp die billen samen
  Het aanspannen van de bilspieren is één van de makkelijkste oefeningen vanachter je bureau. Knijp uw billen samen en houd 5 tot 10 seconden vast en ontspan dan weer.
 2. Piet Piraat
  Doe als u een piraat met houten been bent. Strek één been en til deze rustig op. Houd hem even in de lucht en laat hem zakken tot net boven de grond. Herhaal vijftien keer per been.
 3. Sluit de deal!
  Doe alsof u een deal wilt sluiten met uzelf en geef uzelf een hand. Met één duim omhoog en één duim naar beneden trekt u zo hard als het kan aan uw handen. Houd tien seconden vasten ontspan dan weer.
 4. Strekken maar
  Ga rechtop zitten, strek beide armen in de lucht en pak met uw linkerhand uw rechter pols vast en trek.Stretch naar link en naar rechts.
 5. Maak uw hoofd leeg
  Vergeet niet uw hersenen ook te ontspannen. Adem diep in en uit en concentreer alleen op uw ademhaling. Volg vijf minuutjes uw adem door uw lichaam en ontspan volledig.

Andere manieren om actief te blijven tijdens het werk zijn onze fietsbureaus of zit-sta modules. Ook deze zijn te huur. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bestel je thuiswerkplek of neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.