1,5 meter-kantoorinrichting

Wij helpen u graag met de optimale inrichting van uw kantoor voor de 1,5 meter-samenleving.

Krijg persoonlijk advies met onze QuickScan

Nu we ons voorbereiden op de 1,5 meter-samenleving betekent dat u, als organisatie ook mogelijkheden moet vinden om uw kantoor virusveilig te maken. Office Projects helpt u graag met de optimale inrichting van uw kantoor en biedt oplossingen voor de 1,5 meter-kantoorinrichting.

Met onze QuickScan analyseren we uw kantoorruimte en geven we concrete adviezen op maat. Ieder kantoor is anders en dat vereist persoonlijke aanbevelingen. We geven in ieder geval advies voor:

  • Liftgebruik
  • Routing en verkeersstromen
  • Afstand tussen werkplekken/ fysieke indeling
  • Werkplek en werkomgeving
  • Koffiecorner/ pauzeruimte
  • Transparante (interne) werkafspraken

 

Vraag een Quickscan aan

Group 31@2xCreated with Sketch.

1,5 meter-kantooroplossingen

Waar moet u eigenlijk aan denken bij het inrichten van een kantoor op 1,5 meter? Voor de werkplekken zijn verschillende oplossingen mogelijk. Zo kunt u stoelen beschermen met stoelhoezen en bureaus beschermen met wegwerp onderleggers. Bovendien zijn er talloze verschillende scheidingswanden voor bureaus en werkplekken om uw werknemers te beschermen tegen besmetting.

 

Meer informatie

Houd 1,5 meter afstand

We geven u alvast wat tips om de 1,5 meter-maatregelen op kantoor zo goed mogelijk te waarborgen en na te leven.

 

Verkeersregels op de werkvloer

Probeer het aantal bewegingen op de werkvloer te beperken en maak looprichtingen. Dit kunt u gemakkelijk aangeven met stickers. Creëer zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer en houd altijd afstand. Heeft u smalle gangen op kantoor? Houd dan altijd rechts aan en maak passeerplekken. U kunt eventueel schermen plaatsen tussen rechts en links, zodat collega’s niet te dicht langs elkaar hoeven te lopen.

Stimuleer traplopen

Stimuleer het traplopen onder uw personeel. In het trappenhuis is de 1,5 meter vaak beter in acht te nemen dan in een lift. Is de lift toch noodzakelijk? Beperk het aantal mensen tot twee per keer en markeer op de vloer in welk vak zij kunnen staan. Maak regelmatig het bedieningspaneel schoon.

Vertel het met posters

Herinner uw medewerkers aan de gemaakte afspraken en regels. Doe dit door posters op te hangen bij de ingang, lunchruimtes, toiletten en vergaderruimtes. Hierdoor worden ze iedere keer herinnerd aan de regels en zullen ze zich er meer van bewust zijn.

Vraag een QuickScan aan of neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.