Vrijblijvend professioneel interieuradvies voor uw bedrijfspand

Heeft u de ambitie om uw medewerkers een optimale werkomgeving te bieden? Dan komt een van onze interieurontwerpers graag bij u langs voor een geheel kosteloos consult.

Group 23@2xCreated with Sketch.

Voor wie is een professioneel interieuradvies geschikt?

Een professioneel interieuradvies is niet geschikt voor werkgevers die niet willen investeren in de productiviteit, gezondheid en het geluk van hun personeel.

Het is wel geschikt voor werkgevers die:

  • De gezondheid en het geluk van hun werknemers centraal zetten
  • Professionaliteit willen uitstralen naar hun klanten
  • Zoveel mogelijk gebruik willen maken van duurzame materialen
  • Begrijpen dat voorkomen beter is dan genezen
  • Hun kantoorruimte zo goed mogelijk willen benutten

Wat levert het interieuradvies u op?

  • Een helder overzicht van de beste verdeling van de ruimtes in de pand aan de hand van een vlekkenplan
  • Advies over welke materialen u het best kunt gebruiken
  • Advies over de meest geschikte kleuren
  • Een sterke basis voor een professionele inrichting van uw kantoor
  • Inzicht in de creatieve mogelijkheden voor uw bedrijfsruimte

Een afspraak maken

Group 35@2xCreated with Sketch.

Wat vragen wij van u?

Het enige wat wij van u vragen behalve uw tijd is een plattegrond van het gebouw. Die hebben wij nodig voor het maken van een vlekkenplan.

Waarom bieden wij vrijblijvend interieuradvies aan?

Het is onze missie om prettige werkomgevingen te realiseren met duurzame oplossingen. Wij helpen graag zoveel mogelijk bedrijven om hun werknemers een optimale werkomgeving te bieden. Daarom helpen onze interieurontwerpers u vrijblijvend met professioneel advies bij u op locatie.

Directie - Hoogwegt “Wij zijn erg blij met het werk van Office Projects. Niet alleen heeft de kleurrijke, moderne inrichting positief bijgedragen aan het werkplezier van onze medewerkers, maar ook vormen het nieuwe meubilair en de prachtige lampen een uitstekend visitekaartje naar onze bezoekers. Daarnaast biedt de audiovisuele ondersteuning ons nu, maar zeker ook na deze coronaperiode, alle mogelijkheden om onze internationale klanten op een persoonlijke wijze van dienst te blijven. ”
Dennis Hermens | Facility Manager - Bloom “Gedurende een grote verbouwing en renovatie is Office Projects de adviserende en drijvende kracht geweest. Zonder oordeel weten zij met hun creativiteit en ruimdenkende geest ons naar een concept te bewegen die geheel in lijn is met onze cultuur en gedachtengoed. Het resultaat is verbluffend en zijn we tot op de dag van vandaag nog geheel tevreden mee.”
Jos de Vries - Crown van Gelder “Ik ben heel tevreden hoe het allemaal is gegaan en hoe de communicatie tussen ons is geweest. Top resultaat geworden!”
Hidde Bianchi - InHolland “We hebben zeer prettig samengewerkt met Office Projects omdat ze nadrukkelijk geleverd hebben zoals beloofd. Met name flexibiliteit als we het nodig hadden bijvoorbeeld door tijdelijk bruikleen meubilair maar ook door pro-actief mee te denken waar we op moesten letten. Goede ideeën en kleuradviezen hebben het tot een prachtig geheel gemaakt. ”
Stephanie Heijkoop - Villa Westend “Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Elk moment als wij het restaurant binnen stappen voelt het warm, comfortabel, chique, en sfeervol aan. Voor elke gelegenheid en elk moment van de dag. Wij hebben een prettige samenwerking gehad met Office Projects en zullen dit iedereen aanbevelen.”

Maak nu uw afspraak voor professioneel interieuradvies

Wilt u ook kosteloos en vrijblijvend een solide basis voor een professionele inrichting van uw kantoor of horecagelegenheid? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een interieuradvies.