Service & garantie

Office Projects vindt een goede en snelle service belangrijk voor u. U kunt voor al uw aankopen daarom rechtstreeks terecht bij onze eigen technische dienst te Velserbroek.


Technische dienst

De meeste reparaties worden gerepareerd bij u op locatie en in onze eigen service werkplaats, waarbij u de keuze heeft het apparaat aan te bieden via onze balie of het zelf per post naar ons op te sturen. Indien u het apparaat naar ons opstuurt, verzoeken wij u een kopie van de aankoopbon bij te sluiten. Klik hier voor de tarieven.

De technische dienst is bereikbaar via email: sales@officeprojects.nl en telefonisch: (023) 51 33 140.
Openingstijden: geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.


Garantie

Op alle door Office Projects geleverde producten wordt in ieder geval de wettelijke garantie gegeven. Aangezien we diverse merken leveren met verschillende voorwaarden en termijnen verzoeken wij u om uw aankoopbon goed te bewaren. Dat is namelijk uw garantiebewijs. Ook na de garantieperiode kunt u terecht bij de technische dienst van Witteveen Groep.


Servicecontracten

Door het afsluiten van een servicecontract waarborgt u de werking van uw product en heeft u de kosten in de hand. Bij een all-in contract zijn zelfs de kosten van de verbruiksmaterialen en onderdelen inbegrepen! In ieder geval zijn inbegrepen:

  • arbeidsloon
  • voorrijkosten
  • gegarandeerde responstijd
  • telefonische ondersteuning
  • bruikleen