MKB / MKB+

Villa Westend

De ideale locatie voor restaurant, zaalverhuur, vergaderingen en terrasgenot aan het water in Velserbroek. Ideaal vanwege ruime gratis parkeergelegenheid en uniek vanwege strand aan het water te Velserbroek in de achtertuin van Haarlem.

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what Villa Westend expected

Een inspirerend ontwerp maken voor de totale herinrichting van restaurant en zalen. Bedoeling is om voor iedereen die binnenkomt een wow effect te creëren en dat warme gevoel te geven van relaxed ontbijten, lunchen en dineren.

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

Wij hebben de interieurarchitect, die gespecialiseerde is in horeca locaties, samen met Bob en Stephanie laten bepalen wat de ideeën zijn. Hier is het ontwerp uit voortgekomen en we hebben dat van begint tot eind volledig gevolgd. De complete “makeover” van vloer, plafond, wanden, toiletten, verlichting, bar, meubilair, raamaankleding …. Alles is aangepakt en schitterend vernieuwd.

Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | what we achieved

Villa Westend is van een restaurant met 200 zitplaatsen verdeeld in 2 aparte ruimtes binnen veranderd naar een sfeervolle ruimte waar iedereen zich direct comfortabel zal voelen. Het geheel is spectaculair mooi geworden en zal iedereen het gevoel geven graag en snel weer terug te willen komen. Belangrijk is dat het Villa Westend nog steeds laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk is.

Stephanie Heijkoop - Villa Westend “Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Elk moment als wij het restaurant binnen stappen voelt het warm, comfortabel, chique, en sfeervol aan. Voor elke gelegenheid en elk moment van de dag. Wij hebben een prettige samenwerking gehad met Office Projects en zullen dit iedereen aanbevelen.”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN