MKB / MKB+

Pro-Act IT

Pro-Act IT is sinds 2000 actief als kennisorganisatie waarbij ze de oplossing voor uw IT vraagstuk leveren. Pro-Act IT is o.a. actief in de volgende branches; overheid, onderwijs, zorg, entertainment, culturele- en financiële sectoren.

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what Pro-Act IT expected

Een fantastisch ontwerp vanuit de klant was voor Office Projects de basis tot het uiteindelijke geweldige eindresultaat. De Ripperda kazerne, een voormalige kazerne van de cavalerie te Haarlem gaat als hoofdkantoor van Pro-Act IT  fungeren.

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

In samenwerking met de klant, onze meubelproducent en de aanbieder van audio visueel zijn we tot een juiste vertaling van het ontwerp gekomen.

Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | what we achieved

Een multifunctionele inrichting t.b.v. individueel werken of werken in teams. Het bedrijfsrestaurant kan worden gebruikt voor lunch, het geven van presentaties en het houden van bijeenkomsten. Met de inrichting is rekening gehouden met de historie van het pand, deze historie komt nog volledig tot zijn recht.

Ray Goossens - Pro-act IT “De Ripperda kazerne in Haarlem is een prachtig pand wat ook een prachtig interieur verdient. De samenwerking met Office Projects was zeer prettig en vakkundig wat als resultaat een inspirerende en geweldig mooie werkomgeving heeft opgeleverd. Wij zijn nog elke dag trots hier te mogen werken. ”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN