Onderwijs

InHolland Hogeschool

Hier kan iedereen met zijn/haar talent terecht voor vrijwel elke beroepsopleiding. InHolland heeft een veilige leeromgeving omdat ieder individu wordt gewaardeerd en er goed voor wordt gezorgd middels persoonlijke begeleiding.

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what InHolland expected

Vanwege verhuur van delen van het pand moest er een nieuwe inrichting komen voor meer medewerkers in beschikbare ruimte. Tevens was de opdracht om met veel kleur te werken vanwege diversiteit van alle leerlingen. Restaurant ruimte moest naast lunchen ook ontmoetingsplaats worden om te vergaderen, te leren en te relaxen.

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

Onze interieurarchitect heeft een eer gewaagd en kleurrijk ontwerp gemaakt waar InHolland razend enthousiast over was. Na finetuning van keuzes voor veel kleur in meubilair hebben wij uiteindelijk alles gefaseerd opgeleverd omdat in 1 keer leveren niet mogelijk was vanwege lesdagen. Naast leveren van nieuw meubilair hebben we ook alle audio visuele aanpassingen in het gebouw in de zomertijd verzorgd zodat iedereen in nieuwe schooljaar op tijd gebruik kon maken van alle AV middelen.

 

Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | What we achieved

Een multifunctionele schoolinrichting waar elke leerling en medewerker individueel kan leren of werken. Daarnaast vergaderkamers ingericht alsmede lounge/breakout ruimtes.

Het restaurant heeft een totaal andere sfeer en is relaxed om in te lunchen maar ook voor het geven van presentaties en het houden van bijeenkomsten.

 

Hidde Bianchi - InHolland “We hebben zeer prettig samengewerkt met Office Projects omdat ze nadrukkelijk geleverd hebben zoals beloofd. Met name flexibiliteit als we het nodig hadden bijvoorbeeld door tijdelijk bruikleen meubilair maar ook door pro-actief mee te denken waar we op moesten letten. Goede ideeën en kleuradviezen hebben het tot een prachtig geheel gemaakt. ”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN