MKB / MKB+

Hoogwegt

Hoogwegt Group is een onafhankelijke wereldwijde zuivelleverancier, actief in alle belangrijke zuivel producerende en consumptiemarkten.

Group 36@2xCreated with Sketch.

Briefing | what Hoogwegt expected

Voor de verhuizing naar een schitterend mooi nieuw gebouw te Arnhem wilde de opdrachtgever een totaal leverancier voor alle interieurinrichting vraagstukken alsmede voor oplossingen op gebied van Audio Visuele middelen.

Group 37@2xCreated with Sketch.

Uitvoering | what we did

We hebben ergonomische werkplekken en sfeervolle vergader en ontmoetingsruimtes ingericht. Naast hergebruik van bestaand meubilair hebben we ook nieuwe verlichting en natte ruimtes ingericht.
Op AV gebied zijn er ca. 10 ruimtes compleet voorzien van nieuwste vergaderoplossingen tbv teams en zoom vergaderingen. Verder hebben we bedrijfsrestaurant en auditorium van schermen en geluidsoplossing voorzien.

 

Group 38@2xCreated with Sketch.

Resultaat | What we achieved

Samen met facilitair en onze ontwerpers is er een sfeervolle inrichting ontstaan met veel  kleur en prettige ruimtes om in een relaxte omgeving elkaar te ontmoeten, en/of te vergaderen. De audio visuele oplossingen zorgen ervoor dat Hoogwegt in deze coronatijden zonder reizen goed kan overleggen met alle partners over de gehele wereld.

 

Directie - Hoogwegt “Wij zijn erg blij met het werk van Office Projects. Niet alleen heeft de kleurrijke, moderne inrichting positief bijgedragen aan het werkplezier van onze medewerkers, maar ook vormen het nieuwe meubilair en de prachtige lampen een uitstekend visitekaartje naar onze bezoekers. Daarnaast biedt de audiovisuele ondersteuning ons nu, maar zeker ook na deze coronaperiode, alle mogelijkheden om onze internationale klanten op een persoonlijke wijze van dienst te blijven. ”

Wilt u ook uw kantoor aanpassen?

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

ONZE REFERENTIEPROJECTEN