Volledig ontzorgd met turnkey kantoorinrichting

Om u volledig te ontzorgen zijn wij gespecialiseerd in het turnkey inrichten van uw kantoor of bedrijfsruimte. Van A tot Z pakken wij het project op, natuurlijk in overleg met u.

Wat is turnkey inrichten?

Turnkey inrichten houdt in dat wanneer wij klaar zijn, u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien. U wordt volledig ontzorgd in de inrichting van uw nieuwe werkruimte en heeft nergens omkijken naar.

De mogelijkheden variëren van een interieuraanpassing tot een volledig nieuwe inrichting voor uw bedrijfspand. Wij hebben alles gezien op het gebied van interieur en hebben jarenlange ervaring. We weten daardoor precies waar u rekening mee moet houden en waar u aan moet denken.

 

Wat kunt u verwachten met turnkey inrichten?

Kort gezegd kunt u alles verwachten met onze turnkey aanpak. Wij zorgen ervoor dat de volledige inrichting voldoet aan uw wensen, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. We maken een ontwerp, zorgen dat alle materialen op tijd aanwezig zijn en zien erop toe dat alles op tijd en volledig wordt opgeleverd.

Uw wensen bespreken

We gaan eerst met u in gesprek zodat we helder krijgen wat uw wensen zijn. We willen bijvoorbeeld weten aan welke functionele eisen het interieur moet voldoen en welk doel de ruimtes hebben. Voor ons is uw persoonlijke smaak en de identiteit van het bedrijf belangrijk.

Het ontwerp

Wanneer we alle informatie hebben, gaan we over tot het eerste ontwerp. Dit concept laten we aan u zien en dit passen we aan tot we een definitief ontwerp hebben. Als we het definitieve ontwerp rond hebben, kunnen we daadwerkelijk van start met het project.

Het project

Afhankelijk van uw wensen regelen we alles, tot aan onderaannemers, het meubilair, de planning en de montage. We regelen de gehele styling, zorgen dat de stoffering op tijd aanwezig is en maken alles gebruiksklaar.

Materialen

Alle benodigde materialen worden door ons geregeld. Van te voren hebben we besproken welke materialen we gebruiken, afgestemd op uw wensen. Als er vloerbedekking nodig is, zorgen wij dat die professioneel wordt gelegd.

Ook de akoestische oplossingen verzorgen wij, zodat de medewerkers geconcentreerd aan het werk kunnen. Denk aan wanden, raambekleding en akoestische panelen. Aan de hand van uw wensen installeren wij alles.

Verschillende ruimtes

Wij doorlopen alle ruimtes en geven per ruimte advies. Een vergaderruimte heeft namelijk andere vereisten dan een stilteruimte. Een kantine en het sanitair behoren natuurlijk ook tot het kantoor, dus ook die vergeten we niet.

 

Werkplekken

Op de werkplek verzorgen wij alles tot in de puntjes. De bureaus worden neergezet en geïnstalleerd, de eventuele tussenwanden staan op hun plaats en alle elektra is op de juiste plek aangesloten. Daarnaast zullen we alle kabels netjes wegwerken.

Vergaderruimtes

In de vergaderruimte zorgen we dat er geschikte raambekleding hangt. In deze ruimte wilt u voldoende licht kunnen doorlaten, maar hij moet ook volledig verduisterd kunnen worden bij een presentatie. De beamer en het scherm staan gereed en er kan direct vergaderd worden.

Stilteruimtes

Stilteruimtes zijn speciaal ingerichte concentratieplekke, waarin wij zorgen dat er voldoende privacy is en dat de ruimte goed geluidwerend is. Ook hier staan alle voorzieningen klaar die nodig zijn voor een productieve werkdag.

Open ruimtes benutten

De wat grotere kantoren hebben vaak open ruimtes in het gebouw. We zorgen dat die optimaal benut worden. Bijvoorbeeld door hier een kantoortuin te maken waar medewerkers afgezonderd aan de slag kunnen.

Kantine

De kantine hoort bij een kantoorgebouw en medewerkers moeten daar even tot rust kunnen komen. Wij zorgen dat deze ruimte zich daarvoor leent. Een kantine moet ook praktisch ingedeeld worden. Wij adviseren hier graag in.

Sanitair

Niet iets waar je direct aan denkt, maar ook het sanitair moet goed geregeld zijn. Wij maken deze ruimte hygiënisch en praktisch, zodat medewerkers zich even kunnen opfrissen om daarna weer aan het werk te gaan.

Onderhoud

Tijdens het ontwerp en de inrichting van de ruimtes houden wij rekening met het onderhoud. Dit is iets wat in elk gebouw regelmatig gedaan moet worden en het is belangrijk dat dit goed uitgevoerd wordt. De inrichting mag dit niet in de weg zitten.

Ook bij het sanitair en de kantine is het belangrijk dat onderhoudswerkzaamheden gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden. De ruimtes moeten goed toegankelijk zijn en de ingang en uitgang mogen niet geblokkeerd worden.

Gezonde lucht en goede klimaatbeheersing

Gezonde lucht is een basisvereiste op kantoor. Het zuurstofgehalte moet te allen tijde optimaal zijn en de temperatuur dient behaaglijk te blijven. Iedere medewerker moet zich immers prettig voelen tijdens een werkdag.

Met klimaatbeheersing en een goede ventilatie zorgen wij voor een goed zuurstofgehalte. Wij kijken wat er in elke ruimte nodig is om aan deze eisen te voldoen.

Wilt u volledig ontzorgd worden bij de inrichting van uw kantoor?

De aankleding van een kantoorruimte is essentieel voor een productieve werkdag. Maar het vertelt ook iets over uw bedrijf. Wat u wilt uitstralen en waar u voor staat. Dit is van belang wanneer u klanten of aandeelhouders op bezoek krijgt. U wilt ze toch liever onthalen in een ruimte waar u trots op bent. Heeft u vragen over onze kantooroplossingen of wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u met turnkey inrichten? Neem dan contact op, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.